ANDA ADA MASALAH KESIHATAN?
 
 
Baca Pengakuan Ikhlas Di Bawah
 
 .Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu
.
 
 .
Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu
.
 
 
 
.
MEMPERKENALKAN, TEH HERBA TRIPLE-T
 

 
 
.
Mari kita lihat apa kata pengguna Triple-T 
.
 
-PESAKIT BUAH PINGGANG-
.
 

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 

 Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 .
.
 
-PESAKIT KENCING MANIS-
 Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu
 .
.
 .
  Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu
 
.
.
 
 Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.

.

APA ITU TRIPLE-T?

.
TRIPLE-T merupakan satu-satunya teh herba yg di formulasikan dari herba-herba tempatan yang mana telah menjalani kajian saintifik selama 7 tahun dan hasil kajiannya diiktiraf pada peringkat antarabangsa! Pengasas produk ini ialah Dr Azlan, pakar toksikologi.
.
.
Triple-T adalah teh herba 3 tindakan (Triple Action Tea) 
  • Membantu Mencuci Organ – Cellular Detox
  • Membantu Memulihkan Sel Hati & Buah Pinggang
  • Membantu Menghapuskan Sel Lemak Merbahaya.

.

Triple-T telah melalui kajian saintifik R&D oleh pakar toksikologi dan terapi makanan  Dato’ Asst. Prof. Dr. Norazlanshah lebih 7 tahun.  Ia terbukti berkesan secara saintifik dan tidak toksik kepada badan

.
Triple-T juga kaya antioksidan & 100% herba semulajadi.
Triple-T sangat-sangat disarankan untuk mereka yang mempunyai kerosakan hati dan buah pinggang sertamereka yang mempunyai berat badan berlebihan.
.
Triple-T juga sesuai diamalkan sebagai minuman kesihatan.
.
.
 
Berikut Merupakan Kandungan Herba Aktif Dalam Triple-T.
.
Setiap daripada bahan yang digunakan dalam Triple-T mempunyai fungsi dan kebaikkannya tersendiri. Berikut adalah senarai ringkas fungsi dan kegunaan bahan yang digunakan.
.
 
 .
 
.
DAUN FICUS (Mas Cotek) 
  • Membantu melindungi hati dan ginjal serta menghasilkan sel-sel organ dalaman yang lebih sihat.
  • Ia juga sangat berkesan dalam mengawal gula dan tekanan darah secara efektif

.

.

.
.
.
DAUN STAMINEUS (Misai Kucing)
  • Membantu mencuci dan mengeluarkan toksin dalam badan.
  • Melawaskan pembuangan air kecil dan mencairkan batu karang.

.

.
Daun Teh Hijau
  • Kandungan bahan aktifnya membantu menghalang penukaran karbohidrat kepada gula.
  • Sumber antioksidan terbaik yang meningkatkan metabolisme badan serta mengurangkan stress.
  • Ia juga menstabilkan tekanan darah, menyihatkan jantung, membunuh sel-sel kanser serta mengurangkan paras kolestrol jahat selain membantu dalam penjagaan kesihatan kulit.

.

Siapakah Dr  Azlan?

 

Untuk makluman anda, Dr Azlan merupakan seorang pakar dalam kajian toksikologi herba dan pemakanan & keselamatan makanan dari Universiti Awam Malaysia.
 
Beliau pernah memenangi pelbagai anugerah daripada penyelidikan dan pembangunan produk berasaskan herba di antaranya adalah Ekspo Teknologi Malaysia, MTE 2011 (pemenang pingat emas), IIRIE 2011 (anugerah khas & pemenang pingat Perak), Teknologi Reka Cipta dan Inovasi Expo, ITEX 2011 (anugerah khas, pemenang pingat emas & pemenang pingat Perak).
.
.
Berikut kami kemukakan beberapa sijil dan anugerah yang beliau perolehi. 
.
.
 
 
..
 
.
 
 
Menurut Dr Azlan, masalah kerosakan buah pinggang & hati ini berkait rapat penyakit seperti obesiti, kencing manis, gout, darah tinggi sirosis dan hemodialisis. Sebab itu lah anda akan dapati kebanyakan pesakit-pesakit ini jika tidak dirawat segera akan mengalami masalah buah pinggang. Kalau anda ada kencing manis ataupun darah tinggi, anda sebenarnya berisiko tinggi untuk mengalami masalah kegagalan buah pinggang.
.
Oleh itu, bagi merawat masalah ini anda perlukan satu formula yang boleh merangsang pertumbuhan semula sel-sel organ dalam badan untuk kembali sihat.
.

Siapakah Yang Berisiko Mendapat Penyakit Kegagalan Fungsi Buah Pinggang ?

Boleh kata semua orang mempunyai risiko mendapat penyakit kegagalan buah pinggang, cuma berikut adalah faktor-faktor risiko tinggi yang diketahui:

  1. Pesakit yang menghidap kencing manis.
  2. Kerap makan ubat tahan sakit atau ubat-ubatan tambahan (supplement) yang tidak diketahui.
  3. Pesakit yang mempunyai penyakit jantung koronari.
  4. Pesakit yang mempunyai sejarah keluarga penyakit buah pinggang yang ketara.

.

RISIKO SAKIT BUAH PINGGANG JIKA TIDAK DIRAWAT SEGERA!

  • Serangan jantung
  • Tekanan darah tinggi
  • Microalbuminuria
  • Proteinuria
  • Darah Creatinin meningkat
  • Dialisis – peritoneal
  • hemodialisis
  • Pemindahan buah pinggang
  • Risiko kehilangan buah pinggang!

.

 
Bagi mengatasi masalah-masalah ini, Dr Azlan dan beberapa penyelidik lain telah menjalankan kajian selama 7 tahun bagi mencari formula terbaik merawat masalah anda tu. 7 tahun. Ya, 7 tahun, bukannya 7 bulan, atau 7 minggu , apatah lagi 7 hari!
.
.
.
Alhamdulillah, seteleh menghadapi pelbagai onak dan duri, mereka berjaya menghasilkan formula yang berkesan untuk merawat masalah-masalah di atas. Hasil daripada kajian ini telah berjaya dipaparkan di journal-journal antarabangsa. Anda boleh lihat sendiri hasil kajian kami ini di journal-journal antara bangsa.  
 .
Bukan senang nak publish paper kat sini, ada banyak tapisan dan ianya mengambil  masa yang lama. Hanya kajian yang betul-betul mengikut methodologi dan yang diiktiraf sahaja yang akan dipublish.
.
 
 .
.

Dalam penyelidikan yang Dr Azlan jalankan, beliau menggunakan sumber  alami dari tumbuh-tumbuhan yang ada di negara kita Malaysia yang tercinta ini. Dan hasil yang ditemui memang menakjubkan. Siapa sangka negara kita sebenarnya banyak sumber alami untuk diketengahkan dalam bidang perubatan. Kos penyelidikan selama 7 tahun ini telah menelan belanja beratus ribu ringgit!

.

Ya, RATUS RIBU RINGGIT dengan masa 7 TAHUN untuk dapatkan formula in!

Tak percaya? Ok di sini kami sertakan beberapa grant yang Dr Azlan perolehi untuk menjalankan kajian. Nak buat satu-satu kajian ni bukannya mengambil sehari dua. Ianya mengambil masa yang lama dan menelan belanja kos yang tinggi..

.

 
 
Jika anda masih ragui kehebatan Triple-T, sila baca testimoni di bawah :
 
 
Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu
 
 .
.
 
Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu
 
 
 .
.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.

.

 

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.

.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 .

.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 .

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.

.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.

.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.
Cara pengambilan Triple-T:
  • Rendam/Rebus/ 1 uncang Triple-3 selama 10 minit ke dalam 400-600 ml selama 5-10 minit
  • Minum tanpa sebarang campuran gula
  • Amalkan 2 kali sehari.
  • 1 uncang boleh digunakan sebanyak 2 kali.
.
.
Berapa lama eh baru nampak kesan?
 
Tiada tempoh spesifik. Apa yang pasti, analisis Dr Azlan menunjukkan bahawa campuran herba pada Triple-T berupaya untuk membantu masalah kesihatan. Penemuan ini mencadangkan supaya campuran herba Triple-T dimasukkan ke dalam amalan minuman harian kerana potensinya dalam regenerasi sel hati dan buah pinggang yang rosak . .
 
 
Dalam proses kaedah rawatan TRIPLE-T ini, tubuh badan manusia akan mengalami tindak balas positif yang dinamakan healing crisisHealing crisis ini biasa berlaku apabila menggunakan bahan semulajadi kerana ia akan bertindak membuang kesan-kesan dari pemgambilan ubatan atau makanan yang mengandungi kimia.

Antara kemungkinan tindak balas yang dialami adalah sepeti:

  • Pembuangan najis dan kencingan lebih lawas dari biasa
  • Berdebar
  • Letih
  • Sakit tekak
  • Sakit sendi
  • Loya dan demam
  • Sakit di bahagian-bahagian tertentu

Tempoh healing crisis ini berbeza mengikut individu. Jika keadaan ini berlaku, pengambilan TRIPLE-T mestilah diteruskan kerana ini merupakan reaksi positif badan ke arah pemulihan. 

.

JOM HIDUP SIHAT TANPA MASALAH KESIHATAN!

 

Sekarang ni, anda telah melihat sendiri bagaimana TRIPLE-T  dan gaya hidup sihat membantu pengguna seperti anda SIHAT TANPA MASALAH KESIHATAN

 

Berapa anda sanggup labur untuk kesihatan anda?
RM1k? rm10k? rm100k?

Sebenarnya nilai kesihatan anda tak ternilai. Jika sakit, maka lumpuhnya kudrat kita untuk menyara keluarga dan terputus segala mata pencarian. Bila diserang penyakit. bukan hanya kita sahaja yang susah, malah kita juga secara tak langsung telah menyusahkan anak-anak dan pasangan kita.

Nak ke anda menjadi beban kepada orang lain? Adakah anda suka melihat orang lain bersedih dan bersusah payah kerana kedegilan anda untuk mencuba formula yang terbukti berkesan ini?

Berikut merupakan pelaburan untuk kesihatan  & kebahagian anda serta keluarga anda.

.

.

Seperti yang tertera pada gambar di atas, harga pasaran bagi satu kotak TRIPLE-R ini adalah RM140 + RM10 Kos penghantaran = RM150. Ya, pelaburan anda untuk kesihatan anda dan kesejahteraan keluarga anda hanya RM150 sekotak. Bagi saya, ianya sudah cukup murah. Apalah sangat RM150 ni kalau nak dibandingkan dengan kesakitan & kesusahan yang anda alami sekarang ni. 

 

Anda kata  formula ni masih diragui lagi? Produk ni dah dapat kelulusan KKM di bawah produk kategori tradisional.

 

No KKM untuk produk penyelidikan Triple-T = MAL16120041TC

.

.

Nah, kami sajikan lagi testimoni pengguna T-Triple buat anda 

.

-TESTIMONI PESAKIT BUAH PINGGANG-

 

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 

 .

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 .

 .

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 .

 .

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 .

 .

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 .

 .

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.

.

-TESTIMONI PESAKIT KENCING MANIS-

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 .

.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 .

 .

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 .

.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 .

.

-TESTIMONI PESAKIT DARAH TINGGI-

.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.

.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.

.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.

.

.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.

.

.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.

.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.

.

Selain dari buah pinggang, kencing manis dan darah tinggi, Triple-T juga bagus untuk penyakit lain seperti kolesterol tinggi, gout, kencing tak lawas,  dan lain-lain penyakit yang berkait rapat dengan organ detoks hati dan buah pinggang.

.

.

-TESTIMONI PESAKIT  KOLESTROL TINGGI-

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.

.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.

.

 

 

-TESTIMONI LAIN-LAIN PENYAKIT-

.  

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.

.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.

.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.

.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 

.

.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.

.

 

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.

.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.

.

 

 

 

Fuh, penat nak upload semua, 10 muka surat pun tak habis. Ni baru sebahagian sahaja yang saya tunjukan.

Kalau nak upload semua memang penuh page ni. Ok saya bagi lagi satu, yang nak jadi ejen lepas guna pun ada tau!

.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.

.

Berikut saya paparkan keratan akhbar mengenai formula Triple-T ini.

.

.

 

.

.

.

.

So macam mana, still was-was nak cuba? Masih kata yang formula ni tak berkesan & tak berbaloi?

Terpulang pada anda, kalau anda rasa KESIHATAN ANDA tidak penting, TOLONG JANGAN BELI! 

Kepada yang pentingkan kesihatan & ingin menikmati rasa sihat seperti orang lain klik di sini segera

Ops,  Tunggu Sekejap. Memandangkan anda mempercayai Triple-T, kami ada tawaran hebat kalau anda buat tempahan hari ini. 

Jika anda bertindak untuk buat tempahan sekarang, kami ada  tawaran hebat buat anda. Tawaran ini akan tamat pada BILA-BILA MASA SAHAJA!

.

 

 

.
  • 4 kotak Tahan sehingga 4 bulan penggunaan (112 hari)
  • RM360 / 112 hari = Anda hanya berbelanja RM3.20/hari sahaja untuk minuman kesihatan.
  • Tidakkah Harga Itu Terlalu Murah dan Tak Masuk Akal ?
  • PERCUMA Penghantaran Bernilai RM10
  • Harga asal kesemua di atas adalah (RM140 x 4 kotak) + (RM10 Pos) = RM570!
  • Tapi anda bayar RM360 sahaja!   Anda jimat sebanyak RM210, diskaun sehingga 35%.

 

 

Jika anda tak berminat dengan tawaran di atas , boleh pilih pakej lain di bawah

Pakej A
Pakej B
Pakej C
4 Kotak
Total 2 Kotak
1 Kotak
Pos Percuma
Pos Percuma
Pos RM10
RM360
RM220
RM150
Jimat RM210
Jimat RM70
Tiada penjimatan
Rawatan
4 Bulan
Rawatan
2 Bulan
Rawatan
1 Bulan
 

Tunggu Apa Lagi?? Dapatkan TRIPLE-T Sekarang Juga!

butang-dapatkan-03

 

P/S : Website ini tidak dikendalikan oleh Dr Azlan. Ianya dikendalikan oleh Stockist Triple T byDrAzlan.