Triple-T | Triple Tea

MERDEKA SALE!!

Tawaran ini hanya sah bagi pembelian di laman web utama ini sahaja



INFO TRIPLE-T
Teh Herba Triple Tea Kajian Saintifik

Teh herba triple tea dr azlan ini  merupakan formulasi teh herba di dalam Malaysia yang mana ianya mengandungi campuran herba tempatan yang terpilih.

Sebelum dipasarkan, kajian ke atas penghasilan produk Triple-T ini telah dijalankan selama hampir 7 tahun!

Kajian ini bertujuan untuk membantu mereka yang ada masalah kesihatan seperti sakit buah pinggang, kencing manis, gout, gastrik, dan lain-lain

Formulator bagi produk Triple Tea ini adalah Dr Norazlansah, atau lebih dikenali sebagai Dr Azlan. Beliau adalah seorang yang pakar dalam bidang toksikologi. 

Sila tonton video di bawah untuk ketahui bagaimana teh herba ini dihasilkan. 


Testimoni Triple-T

Triple-T

Berikut kami paparkan beberapa pengalaman pengguna produk Triple-T hasil kajian saintfik Dr Azlan ini.

Semua testimoni yang dipaparkan di laman web ini adalah real, bukannya rekaan semata-mata. Namun begitu, kesannya sudah semestinya berbeza-beza bagi setiap individu.


Produk Keluaran Dr Azlan

triple tea

Selain produk Triple Tea, Dr Azlan ada juga mengeluarkan beberapa produk kesihatan lain seperti produk untuk resdung, untuk minda kanak-kanak, untuk tingkatkan performance kaum adam dan lain-lain.

Semua produk ini telah melalui beberapa kajian saintifik sebelum dipasarkan. Ianya terbukti berkesan dan dijamin selamat digunakan. 


Jom Sertai Kami

triple t dr azlan

Produk Teh Herba Triple T kini sedang meletup di pasaran. Ianya telah diiklankan di TV 3, TV Al-Hijrah, TV9, Radio IKIM, THR, Majalah Mingguan Wanita, dan lain-lain media.

Jom daftar sekarang sebagai pengedar Triple T yang sah. Pelbagai insentif akan diberikan termasuklah website PERCUMA!


Dapatkan produk Triple Tea by Dr Azlan secara online dengan harga promosi. Mudah, cepat, dan dijamin selamat sampai.


60 comments on “Triple-T | Triple Tea
  1. assalamualaikum…. saya adalah pengguna Triple T. Soalan saya, adakah triple T boleh mengecutkan fibroid. Saya telah melakukan pemeriksaan di klinik fibroid saya bersaiz 7cm. doktor cadangkan utk pembedahan membuang bersama rahim.

  2. Izmit man says:

    Tapi sya dh cuba dh abis 2 kotak mcm tak ade apa2 keberkesqnannya lh..cek doc. Tekanan darah kencing ade buih2 sikit pun x kurang kolestrol pun 8

  3. zam says:

    Saya telah membuat pemeriksaan kesihatan baru-baru ini. Keputusan yang ketara adalah terdapat banyak batu didalambuah pinggang. Adakah Triple-T dapat membantu dalam hal ini.

  4. syamsyiah ab shukor says:

    Assalammualaikum sekadar bertanya triple T ni bolehkah diminum oleh pesakit buah pinggang yang sudah menjalankan dyalisis

  5. Seroja samsul says:

    Assalamualaikum
    Sy nak tanya ada tak produk ni dijual di klinik atau hospital. Jika ada, sy nak beli di situ dulu kerana saya boleh claim di office saya.

  6. Anis arita says:

    Di Puchong mane bole dapat. Saya sakit buah pinggang. Sedang dialysis.

  7. Yan says:

    Mak saya disahkan hidap penyakit buah pinggang tahap 4 .. Area melaka di mana saya boleh dapatkan produk Triple-T ni yee ?

  8. Adib says:

    Kalau saya didapati sakit ginjal tahap 1, adakah ginjal saya akan jadi seperti dulu kalau saya amalkan diet dan mcm 2 pntang larang.

  9. hashim says:

    taiping ada stokis dak

  10. hz says:

    Tahap 3 area penang ada dealer dak?

  11. Alibadir says:

    Salam. Di terengganu ada agen x?

  12. Azmee says:

    Triple T ni boleh diminum setiap hari sebagai amalan walaupun tiada penyakit dengan kata lain sebagai langkah pencegahan?

  13. Saya pengidap Kencing Manis, Darah Tinggi, Jantung dan Kolestrol Tinggi. Pada Mei 2015 saya telah mengalami Carbuncle di pangkal tengkuk dan telah dibedah. Hasil pembedahan saya telah tidak sedarkan diri selama 11 hari dan selepas itu berlaku gigilan/Shaking. Dr kata Mild Stroke. Tiada ubat yang spesific utk menghilangkan shaking tersebut. Shaking akan datang tak tentu masa. Saya tak boleh bersolat seperti biasa iaitu berdiri dimana kini saya bersolat di atas kerusi. Adalah produk Triple-T boleh membantu saya dalam perkara ini.

    • Admin says:

      Jika masalah shaking, kami tak rasa dapat membantu. Tetapi untuk masalah kolesterol, darah tinggi, kencing manis, Inshaa Allah dengan pemakanan yang betul dan pengambilan Triple T secara konsisten boleh membantu.

  14. mohd khamzi says:

    selamat petang
    ibu saya telah mengidap buah pinggang bocor bacaan nya sudah 300
    belehkah triple T membantu merawat buah pinggang tersebut

  15. Ruhaida Binti Jahir says:

    saya berminat nk jadi pengedar sah…bagaimana Cara nyer

  16. Ahmad shukri husain says:

    Assalam.. di area berhampiran pekan bentong ada agen tak untuk triple T. Terimakasih

    • Admin says:

      Waalaikumussalam Tuan.

      Buat masa sekarang belum ada Tuan. Untuk sebarang maklumat lanjut dan pembelian boleh terus hubungi nombor berikut 010 – 3000 323

  17. salam.nape lepas minum semula tt..bp naik sikit..tengkuk dan pinggang sakit?

  18. Rosmadi says:

    Boleh bagi nama dan nomber telefon egen pengedar sekitar putrajaya kajang bangi. Untuk mudahkan saya oder

  19. Mohd. Aris says:

    Saya adalah pengidap sakit buah pinggang tahap 4, doctor nasihat saya supaya jangan ambil sebarang herba. Adakah teh herba ini termasuk sebagai herba.

    • Admin says:

      Ya betul, Triple T adalah daripada herba. Ianya dalam bentuk teh herba yang telah menjalani kajian saintifik. Oleh itu, kualitinya sangat jauh berbeza dengan herba-herba di luar sana

  20. zulfaizi shamlan says:

    asalam..di teluk intan ada x farmasi @ agen di sini..kencing berbuih adakah sesuai teh ini

    • Admin says:

      Waalaikumussalam. Tiada di farmasi mahupun ejen kami di sana. Kencing berbuih inshaa Allah sesuai. Untuk sebarang maklumat lanjut dan pembelian boleh terus hubungi nombor berikut 010 – 3000 323

  21. ZAHARUDDIN ABDUL says:

    Assamualaikum..
    Di johor bahru di mana saya boleh dapatkan triple T

  22. sius bin wyandiki says:

    Di kota kinabalau sabah di mana saya boleh dapatkan produk ini

  23. sius bin wyandiki says:

    Di mana saya boleh dapatkan produk ini di kota kinabalu?

  24. HAMIZA says:

    BOLEH SAYA DAPATKAN CONTACT EJEN DARI PENANG.

  25. Nurain says:

    Orang yang sihat boleh minum triple t ni tak?

  26. Abby Gee says:

    Utk uti Kencing kotor blh tak guna tt

  27. Rosaidi Bin Che Me says:

    Assalamualaikum, Saya berada di Jengka Pahang dan Nak beli triple T. Ada agent di kawasan tu?

  28. muhamad anuar bin dollah says:

    Salam
    Mana nak dapatkan produk triple t ni di terengganu. Ade tak agen di terengganu. Berapa harga sekotak?

  29. Asraf says:

    Ada risiko tak untuk buah pinggang CKD jadi lebih teruk dengan triple t ni?

    • Admin says:

      Inshaa Allah tiada risiko.

      Biasanya keadaan menjadi semakin buruk disebabkan tidak menjaga pemakanan dengan betul ataupun disebabkan side effect ubatan kimia yang diambil itu sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Top