Triple-T | Triple Tea

INFO TRIPLE-T

Teh Herba Triple Tea Kajian Saintifik

Teh herba triple tea dr azlan ini  merupakan formulasi teh herba di dalam Malaysia yang mana ianya mengandungi campuran herba tempatan yang terpilih.

Sebelum dipasarkan, kajian ke atas penghasilan produk Triple-T ini telah dijalankan selama hampir 7 tahun!

Kajian ini bertujuan untuk membantu mereka yang ada masalah kesihatan seperti sakit buah pinggang, kencing manis, gout, gastrik, dan lain-lain

Formulator bagi produk Triple Tea ini adalah Dr Norazlansah, atau lebih dikenali sebagai Dr Azlan. Beliau adalah seorang yang pakar dalam bidang toksikologi. 

Sila tonton video di bawah untuk ketahui bagaimana teh herba ini dihasilkan. 


Testimoni Triple-T

Triple-T

Berikut kami paparkan beberapa pengalaman pengguna produk Triple-T hasil kajian saintfik Dr Azlan ini.

Semua testimoni yang dipaparkan di laman web ini adalah real, bukannya rekaan semata-mata. Namun begitu, kesannya sudah semestinya berbeza-beza bagi setiap individu.


 

PROMOSI TERHAD!!

Tawaran ini hanya sah bagi pembelian di laman web utama ini sahaja

Dapatkan produk Triple Tea by Dr Azlan secara online dengan harga promosi. Mudah, cepat, dan dijamin selamat sampai.

 


 

Produk Keluaran Dr Azlan

triple tea

Selain produk Triple Tea, Dr Azlan ada juga mengeluarkan beberapa produk kesihatan lain seperti produk untuk resdung, untuk minda kanak-kanak, untuk tingkatkan performance kaum adam dan lain-lain.

Semua produk ini telah melalui beberapa kajian saintifik sebelum dipasarkan. Ianya terbukti berkesan dan dijamin selamat digunakan. 


Jom Sertai Kami

triple t dr azlan

Produk Teh Herba Triple T kini sedang meletup di pasaran. Ianya telah diiklankan di TV 3, TV Al-Hijrah, TV9, Radio IKIM, THR, Majalah Mingguan Wanita, dan lain-lain media.

 

Dapatkan produk Triple Tea by Dr Azlan secara online dengan harga promosi. Mudah, cepat, dan dijamin selamat sampai.


109 comments on “Triple-T | Triple Tea
  1. assalamualaikum…. saya adalah pengguna Triple T. Soalan saya, adakah triple T boleh mengecutkan fibroid. Saya telah melakukan pemeriksaan di klinik fibroid saya bersaiz 7cm. doktor cadangkan utk pembedahan membuang bersama rahim.

  2. Izmit man says:

    Tapi sya dh cuba dh abis 2 kotak mcm tak ade apa2 keberkesqnannya lh..cek doc. Tekanan darah kencing ade buih2 sikit pun x kurang kolestrol pun 8

  3. zam says:

    Saya telah membuat pemeriksaan kesihatan baru-baru ini. Keputusan yang ketara adalah terdapat banyak batu didalambuah pinggang. Adakah Triple-T dapat membantu dalam hal ini.

  4. syamsyiah ab shukor says:

    Assalammualaikum sekadar bertanya triple T ni bolehkah diminum oleh pesakit buah pinggang yang sudah menjalankan dyalisis

  5. Seroja samsul says:

    Assalamualaikum
    Sy nak tanya ada tak produk ni dijual di klinik atau hospital. Jika ada, sy nak beli di situ dulu kerana saya boleh claim di office saya.

  6. Anis arita says:

    Di Puchong mane bole dapat. Saya sakit buah pinggang. Sedang dialysis.

  7. Yan says:

    Mak saya disahkan hidap penyakit buah pinggang tahap 4 .. Area melaka di mana saya boleh dapatkan produk Triple-T ni yee ?

  8. Adib says:

    Kalau saya didapati sakit ginjal tahap 1, adakah ginjal saya akan jadi seperti dulu kalau saya amalkan diet dan mcm 2 pntang larang.

  9. hashim says:

    taiping ada stokis dak

  10. hz says:

    Tahap 3 area penang ada dealer dak?

  11. Alibadir says:

    Salam. Di terengganu ada agen x?

  12. Azmee says:

    Triple T ni boleh diminum setiap hari sebagai amalan walaupun tiada penyakit dengan kata lain sebagai langkah pencegahan?

  13. Saya pengidap Kencing Manis, Darah Tinggi, Jantung dan Kolestrol Tinggi. Pada Mei 2015 saya telah mengalami Carbuncle di pangkal tengkuk dan telah dibedah. Hasil pembedahan saya telah tidak sedarkan diri selama 11 hari dan selepas itu berlaku gigilan/Shaking. Dr kata Mild Stroke. Tiada ubat yang spesific utk menghilangkan shaking tersebut. Shaking akan datang tak tentu masa. Saya tak boleh bersolat seperti biasa iaitu berdiri dimana kini saya bersolat di atas kerusi. Adalah produk Triple-T boleh membantu saya dalam perkara ini.

  14. mohd khamzi says:

    selamat petang
    ibu saya telah mengidap buah pinggang bocor bacaan nya sudah 300
    belehkah triple T membantu merawat buah pinggang tersebut

  15. Ruhaida Binti Jahir says:

    saya berminat nk jadi pengedar sah…bagaimana Cara nyer

  16. Ahmad shukri husain says:

    Assalam.. di area berhampiran pekan bentong ada agen tak untuk triple T. Terimakasih

  17. salam.nape lepas minum semula tt..bp naik sikit..tengkuk dan pinggang sakit?

  18. Rosmadi says:

    Boleh bagi nama dan nomber telefon egen pengedar sekitar putrajaya kajang bangi. Untuk mudahkan saya oder

  19. Mohd. Aris says:

    Saya adalah pengidap sakit buah pinggang tahap 4, doctor nasihat saya supaya jangan ambil sebarang herba. Adakah teh herba ini termasuk sebagai herba.

    • Admin says:

      Ya betul, Triple T adalah daripada herba. Ianya dalam bentuk teh herba yang telah menjalani kajian saintifik. Oleh itu, kualitinya sangat jauh berbeza dengan herba-herba di luar sana

  20. zulfaizi shamlan says:

    asalam..di teluk intan ada x farmasi @ agen di sini..kencing berbuih adakah sesuai teh ini

    • Admin says:

      Waalaikumussalam. Tiada di farmasi mahupun ejen kami di sana. Kencing berbuih inshaa Allah sesuai. Untuk sebarang maklumat lanjut dan pembelian boleh terus hubungi nombor berikut 010 – 3000 323

  21. ZAHARUDDIN ABDUL says:

    Assamualaikum..
    Di johor bahru di mana saya boleh dapatkan triple T

  22. sius bin wyandiki says:

    Di kota kinabalau sabah di mana saya boleh dapatkan produk ini

  23. sius bin wyandiki says:

    Di mana saya boleh dapatkan produk ini di kota kinabalu?

  24. HAMIZA says:

    BOLEH SAYA DAPATKAN CONTACT EJEN DARI PENANG.

  25. Nurain says:

    Orang yang sihat boleh minum triple t ni tak?

  26. Abby Gee says:

    Utk uti Kencing kotor blh tak guna tt

  27. Rosaidi Bin Che Me says:

    Assalamualaikum, Saya berada di Jengka Pahang dan Nak beli triple T. Ada agent di kawasan tu?

  28. Admin says:

    Ya betul, ianya dalam bentuk teh herba yang telah menjalani kajian saintifik. Oleh itu, kualitinya sangat jauh berbeza dengan herba-herba di luar sana

  29. muhamad anuar bin dollah says:

    Salam
    Mana nak dapatkan produk triple t ni di terengganu. Ade tak agen di terengganu. Berapa harga sekotak?

  30. Asraf says:

    Ada risiko tak untuk buah pinggang CKD jadi lebih teruk dengan triple t ni?

  31. Amir says:

    Salam. Isteri saya ada jangkitan di saluran air kencing dan merebak ke buah pinggang. Teh herba ni boleh membantu?

  32. Normi Awang says:

    Assalam. Saya baru beli Triple T ni tapi belum minum lagi. Saya skrg makan ubat cair darah,adakah Triple T ini tinggi vitamin K. Kalau tinggi mungkin tak sesuai utk orang yang mengambilnya sebab ia boleh memekatkan darah

  33. Afifah says:

    Boleh tak triple T membantu pesakit buah pinggang polycystic.
    Bacaan kreatinin 200

  34. Nurul iman says:

    Salam, dekat bangi mana nak dapat produk ni?ayah saya sakit buah pinggang tahap 2

  35. MOHAMAD Sabarani Sulaiman says:

    Adakah Triple T dapat kelelulusan kementerian kesihatan Malaysia

  36. monsarip md khadri says:

    Sir, I wish to be an agent at Muar. What is the required criteria.

  37. noraishah says:

    Sebelum ni reading kecing manis saya pernah 24. Alhamdulillah smjk mengamalkn Triple t..reading boleh turun 6.7 n 7 jer.

  38. Dino says:

    Boleh kah triple t turunkan bacan kolestrol?

  39. Ahmad Raziff says:

    Saya sekarang sedang menggunakan lnsu leen untuk kencing manis. Bolehkah saya minum TT.

  40. Hasnin Kushaidi Bin Zulkifly says:

    Setelah mengambil Triple T apakah kita perlu berhenti mkn ubat ubatan hospital

    • Admin says:

      Tak perlu Cik. Biasanya once keadaan dah semakin positif, doktor sendiri yang akan syor kurangkan pengambilan ubat secara beransur-ansur, bukannya terus berhenti secara mendadak

  41. Mahfudzah says:

    Salam….adakah triple T ni sesuai utk pesakit lemah jantung? Tq

  42. Ab Razak Musa says:

    Saya ada mengalami sakit buah pinggang tahap 4 dgn bacaan gfr 22. Setelah saya minum air triple T habis sebanyak 1 kotak gfr saya makin bagus ia itu 28 tapi bacaan potisium saya makin naik. Dr menasihati saya jgn ambil apa2 suplement lagi. Apa pendapat Dr ?

  43. Arni says:

    Bagaimana dengan kandungan kalium dalam teh ini?

  44. addy says:

    As’Salam. Kalau pesakit yg doctor suspect ada masalah buah pinggang, dos banyak mana utk setiap kali minum. berapa kali sehari. terima kasih.

  45. Mohamad says:

    Area johor bahru ada tak

  46. Mohamad says:

    Area Jb ada stokid

  47. Saiful says:

    Boleh saya dapatkan no tel agen di kota Bharu.. utk ibu saya buah pinggan tahap 4. Atau mohon tuan whatsap saya ni agen di KB. No 0104015611. Tq

  48. Epool says:

    Nak no tel agen di kota Bharu, Kelantan.

  49. IZHAN says:

    Siapa kah stokis atau pengedar triple T di Kawasan shah alam?

  50. Azrul says:

    Assalamualaikum tuan..
    Sy nk bertanya bg pesakit kanser angin blh minum x

  51. Salwa says:

    Saya area tanjong karang kuala selangor..boleh saya dapatkan tak untuk order

  52. Assalamualaikum, boleh sy dapatkan contact number agent di kota bharu? Tq.

Leave a Reply to Epool Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Top