About Us

TRIPLE-T | TRIPLE TEA 

 

Triple-T merupakan teh herba hasil kajian saintifik beberapa saintis Malaysia yang diketuai oleh Dr Azlan. Teh herba Triple Tea mula dipasarkan pada tahun 2007. Produk teh herba ini dipasarkan dalam  bentuk uncang teh agar memudahkan pengguna untuk menyediakannya.

Dengan teknologi pengeringan sejuk yang terkini, Triple-T mampu bertahan sehingga 2 tahun. Kajian keselamatannya telah dilakukan secara saintifik. Oleh itu, ianya sangat berkesan dan selamat untuk digunakan bagi semua peringkat umur dan usia.

Triple-T merupakan jenama produk kesihatan yang amat terkenal di Malaysia. Anda boleh lihat billboard mengenai kami di lebuh raya utama di Malaysia.

Produk ini telah dibangunkan melalui hasil penyelidikan R&D (Research & Developement) oleh pakar pemakanan negara, Dato’ Prof Dr. Norazlanshah Hazali, yang merupakan pensyarah di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM).

Di dalam satu kotak triple t ini mengandungi 28 uncang .

Bagi mereka yang tiada masalah kesihatan yang serius, anda disarankan mengamalkan triple-t satu uncang sehari . Bagi yang ada masalah masalah kesihatan, sebaiknya amalkan 2 uncang sehari. Cara penyediaanya adalah, rendam ataupun rebus 1 @ 2 uncang triple t ke dalam 1 liter air, dan biarkannya selama 20 ke 30 minit. 

Air rebusan tadi boleh diminum sepanjang hari , dari pagi sampai malam. Minum sedikit-sedikit sahaja untuk permulaan ini. Kami tidak sarankan anda mencampurkan sebarang pemanis ke dalam air bancuhan tersebut.

Keberkesanan dan tindak balas teh herba ini tidak sama bagi setiap orang. Bagi sesetengah pengguna, mereka mungkin akan mengalami beberapa simptom dan gejala seperti pening kepala, muntah, demam, ataupun sakit-sakit di bahagian tertentu. Tindak balas ini sebenarnya adalah tindak balas positfi yang dinamakan healing crisis. Jika tindak balas ini terlalu kuat, sila kurangkan dose pengambilan triple t dan cuba jarakkan 2 atau 3 hari sekali sahaja.

Jika gelaja tersebut semakin berkurang, tingkatkan sedikit demi sedikit dose penggunaannya.

Untuk makluman anda semua, Dr Azlan sangat aktif dalam menjalankan beberapa latihan dan perundingan di dalam bidang pemakanan kesihatan yang merangkumi semua aspek keselamatan makanan dan minuman di seluruh negara.

Selain produk triple t, beliau berjaya menghasilkan dan memasarkan produk-produk hasil penyelidikan beliau dibawah jenama BYDRAZLAN™ seperti Kopi Durian Emas, Face Solution Soap, Body Solution Soap, Glo Box dan Solar Generator.

Hampir kesemua produk hasil kajian beliau ini dipasarkan aktif secara online dan offline di dalam mahupun di luar negara terutamanya Brunei dan Singapura. Sebagai pengguna yang bijak, kita seharusnya boleh faham bahawa produk keluaran Dr Azlan ini sememangnya berkesan dan selamat digunakan.

Bagi yang berminat untuk mendapatkan produk hasil kajian saintifik Dr Azlan ini, anda boleh ke order page dan membuat bayaran terus secara online melalui online banking mahupun kad kredit. Harga asal untuk m1 kotak teh herba triple t ini adalah RM180, namun kini Dr Azlan ada membuat promosi beli 2 percuma 2. Bukan itu sahaja, beliau juga dengan senang hati memberikan secara percuma 8 uncang bagi pembeli yang membuat pembelian di website ini.

Oleh itu, dengan harga RM360, anda akan mendapat 4 kotak Triple-T beserta 8 uncang! Jika anda tidak sabar untuk dapatkan produk ini, tekan sahaja gambar di atas untuk dapatkannya pada kadar segera. 

 

2 comments on “About Us
  1. ASSALAMUALAIKUM…JIKA PESAKIT MENGALAMI MASALAH BUAH PINGGANG TAHAP AKHIR BLH MINUM KE TRIPLE T?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Top