Order

TAHNIAH kerana mengambil langkah bijak dan pantas. Anda boleh bayar menggunakan Online Banking ataupun menggunakan Kredit/Debit Kad.

Kalau tak ada online banking jangan risau kerana sistem kami ni juga boleh accept debit/kredit card yang mana memudahkan anda membuat pembayaran secara online menggunakan kad ATM (kad debit) anda.

Anda hanya perlu masukkan nombor kad dan nombor VCC (3 nombor yang tertera di belakang kad ATM anda tu). Kad ATM sekarang kalau ada tulis VISA atau MASTERCARD boleh digunakan sebagai debit kad. Sama fungsi macam kad kredit juga.

Kalau anda ada kredit kad boleh juga gunakan kredit anda untuk membuat pembayaran secara online.  

Saya dah mudahkan urusan anda. Jadi, anda tak perlu susah-susah pergi bank untuk cash deposit, segalanya di hujung jari anda sahaja.

Sekali lagi kami maklumkan, Harga Asal 1 kotak : RM180 +  RM10 Pos = RM190

Tapi sekarang ni kami ada promosi :

PAKEJ A (4 KOTAK) : RM360 FREE POS 

PAKEJ B (2 KOTAK) : RM200 FREE POS 

 

B-Smart Gummy adalah produk minda, sesuai untuk kanak-kanak dan warga emas untuk menajamkan otak mereka. Harga pasaran bagi 1 kotak B-Smart Gummy ini adalah RM150.

Golden-B pula adalah produk madu kelulut, sesuai untuk merawat luka dan dijadikan sebagai supplement untuk meningkatkan sistem imun. Harga pasaran adalah RM90

Jumlah keseluruhan FREE GIFT di atas mencecah sehingga RM480! Tapi kini, ianya hanya PERCUMA bagi dengan  pembelian produk Triple-T.

 

Berikut Merupakan Harga Bagi Mereka Yang Membuat Tindakan BIJAK Dengan Membuat Tempahan Segera!

Pakej A (4 Kotak)
RM360
PERCUMA 2 B-Smart Gummy & Golden-B
Jimat Sebanyak RM390
Sila pilih cara pembayaran di bawah
 .
 
Pakej B (2 KotaK)
RM200
PERCUMA 2 B-Smart Gummy
Jimat Sebanyak RM190
 
 .
Pakej C (1 Kotak)
RM140 
PERCUMA 1 B-Smart Gummy
Jimat Sebanyak RM50
 .
 
Bagi warga Singapura & Brunei, harga sedikit berbeza dan tiada free gift. Anda juga perlu tambah sedikit kos pos seperti di bawah.
 
 
Pakej A
Total 4 Kotak
RM360
Pos RM90
 
 
 
Pakej B
Total 2 Kotak
RM200
Pos RM70
 
 
 

Jika anda ada sebarang masalah sila klik gambar di bawah untuk whatsapp kami secara automatik atau hubungi nombor telefon yang tertera

 


Top