Produk Dr Azlan

Berikut merupakan senarai produk keluaran Dr Azlan.

Semua produk ini telah menjalani kajian saintifik selama beberapa tahun sebelum dipasarkan.

 

 

Teh Herba Triple-T

TRIPLE-T merupakan satu-satunya teh herba dalam Malaysia yg di formulasikan dari herba-herba tempatan yang mana telah menjalani kajian saintifik selama 7 tahun! 

Triple Tea merupakan teh herba untuk minuman kesihatan bagi membantu mereka yang ada masalah kesihatan seperti buah pinggang, kencing manis, gout, gastrik, resdung, darah tinggi dan lain-lain life style disease.


Teh Herba Khalifah-T

 

Khas untuk membantu kaum adam yang ada mempunyai masalah kesuburan seperti kekurangan sperma/air mani.

Ia seterusnya dapat membantu pasangan suami isteri yang sukar hamil. 

Juga sesuai untuk meningkatkan performance kelakian setanding dengan ubat kuat, namun Khalifah-T lebih terjamin tahap keselamatannya kerana telah melalui kajian saintifik dan 100% menggunakan herba tanpa sebarang steroid mahupun bahan kimia merbahaya.


B Smart Gummy

 

B Smart Gummy diformulasi khas untuk membantu tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak agar minda lebih cekap dan bijak.

Dengan rasa yang sedap dan sesuai untuk kanak – kanak di samping membekalkan nutrien untuk sel-sel otak yang lebih sihat.

B- Smart Gummy 100 % Bersih Dan Selamat.

Khasiatnya juga gantian kepada khasiat sayur dan buah-buahan serta dapat membantu perkembangan otak dan menguatkan imuniti tubuh mereka melawan penyakit.


Kopi Durian Emas

Kopi Durian Emas by Dr Azlan adalah rangkaian produk-produk minuman yang berkualiti tinggi dan dihasilkan secara saintifik oleh pakar toksikologi, keselamatan dan terapi makanan Malaysia, Prof Dr Norazlanshah.

Ia formula khas untuk mereka yang mendambakan berat badan serta bentuk badan yang lebih ideal sambil menikmati minuman anda.

[Klik Untuk Info Lanjut]


Top