Info Produk

triple t

Menurut Dr Azlan, perubahan gaya hidup memberi impak besar kepada kemerosotan tahap kesihatan manusia.

Fakta paling nyata memperlihatkan penduduk negara Malaysia menduduki tangga pertama bagi masalah kegemukan di dunia.

Mereka juga berisiko menghidap penyakit tiga serangkai seperti sakit kencing manisbuah pinggang, dan tekanan darah tinggi.

Umum mengetahui herba adalah tumbuhan yang mengandungi pelbagai khasiat dari aspek perubatan.

Penyelidik Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) Kuantan, Dr Norazlanshah Hazali antara penggerak kepada usaha memartabatkan industri herba.

Bermula dari 2005, Dr Norazlanshah atau lebih mesra dengan Dr Azlan yang juga pakar dalam bidang toksikologi, keselamatan dan terapi makanan memperolehi lebih 20 geran penyelidikan bernilai lebih RM1 juta iaitu daripada Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani (MOA), Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI), Lembaga Promosi Kesihatan Malaysia (MySihat) dan Kementerian Pengajian Tinggi.

Menurut Dr Azlan, masalah kerosakan buah pinggang & hati ini berkait rapat penyakit seperti obesiti, tekanan darah tinggi,kencing manis, gout, darah tinggi, sirosis dan hemodialisis.

Sebab itu lah anda akan dapati kebanyakan pesakit-pesakit ini jika tidak dirawat segera akan mengalami masalah buah pinggang. Kalau anda ada masalah kencing manis, anda sebenarnya berisiko tinggi untuk mengalami masalah kegagalan buah pinggang.  

Oleh itu, bagi merawat masalah anda ini, anda perlukan satu formula yang boleh merangsang pertumbuhan semula sel-sel organ dalam badan untuk kembali sihat.

Bagi mengatasi masalah-masalah ini, Dr Azlan dan beberapa penyelidik lain telah menjalankan kajian selama 7 tahun bagi mencari formula terbaik merawat masalah anda tu. 

7 tahun? 

Ya, 7 tahun, bukannya 7 bulan, atau 7 minggu , apatah lagi 7 hari!

Berikut kami paparkan maklum balas beberapa pesakit yang telah mendapat reaksi positif selepas menggunakan formula Dr Azlan ini.

 

testimoni triple tea

Pesakit Kencing Manis

testimoni triple tea by dr azlan

Pesakit Buah Pinggang

testimoni triple te dr azlan

Pesakit Buah Pinggang

 

.

Pesakit Darah Tinggi

.

Pesakit Gout, Darah Tinggi, & Kencing Manis

 

Pesakit Kolesterol Tinggi & Kencing Manis

Pesakit Gastrik

 

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.

Nampak tak, keadaan pesakit-pesakit ini semakin ke arah positif setelah menggunakan formula Dr Azlan ini?

 Siapakah sebenarnya Dr Azlan ini?

dr azlan

Untuk makluman anda, Dr Azlan merupakan seorang pakar dalam kajian toksikologi herba dan pemakanan & keselamatan makanan dari Universiti Awam Malaysia.
 
Beliau pernah memenangi pelbagai anugerah daripada penyelidikan dan pembangunan produk berasaskan herba di antaranya adalah Ekspo Teknologi Malaysia, MTE 2011 (pemenang pingat emas), IIRIE 2011 (anugerah khas & pemenang pingat Perak), Teknologi Reka Cipta dan Inovasi Expo, ITEX 2011 (anugerah khas, pemenang pingat emas & pemenang pingat Perak).
.
Berikut kami kemukakan beberapa sijil dan anugerah yang beliau perolehi.

 

 

 

Dalam penyelidikan yang Dr Azlan jalankan, beliau hanya menggunakan sumber  alami dari tumbuh-tumbuhan yang ada di negara kita Malaysia yang tercinta ini.
 
Dan hasil yang ditemui memang menakjubkan.
 
Siapa sangka negara kita sebenarnya banyak sumber alami untuk diketengahkan dalam bidang perubatan.
 
Kos penyelidikan selama 7 tahun ini telah menelan belanja beratus ribu ringgit!
 

Ya, RATUS RIBU RINGGIT dengan masa 7 TAHUN untuk dapatkan formula in!

Tak percaya?

Ok di sini kami sertakan beberapa geran yang Dr Azlan perolehi untuk menjalankan kajian.

Nak buat satu-satu kajian ni bukannya mengambil sehari dua.

Ianya mengambil masa yang lama dan menelan belanja kos yang tinggi.

 

 

 
 
 
 
 
 
See?
 
Anda nampak kan bukan senang dan mudah nak dapatkan formula ni.
 
Ratusan ribu ringgit dan bertahun-tahun kajian dibuat barulah dapat formula ini.
 
Alhamdulillah, setelah menghadapi pelbagai onak dan duri, Dr Azlan dan team beliau berjaya menghasilkan formula yang berkesan untuk membantu mereka yang ada masalah kesihatan.
Ini hasil result yg diperolehi setelah 7 tahun kajian dibuat.
 
Anda boleh baca bahagian conclusion di mana formula Dr Azlan ini berpotensi untuk regenerate sel hati & buah pinggang yang dah rosak dan seterusnya membantu pesakit-pesakit buah pinggang, kencing manis,  darah tinggi, gout, dan lain-lain.
 
dr azlan triple t
 
Anda nak baca kisah benar mengenai pesakit buah pinggang yang dah gunakan Triple-T ni tak?

Ok, ni nak cerita sikit mengenai seorang Dato’ ni. Kisah ni diceritakan oleh beliau sendiri kepada Dr Azlan, bukan kami reka ya.

Jom baca kisah beliau di bawah

Saya Dato’ Habibah Zon, mantan Ketua Pengarah Jabatan Arkib Negara, merupakan seorang pesakit buah pinggang tahap 4 dengan bacaan Creatinine 250 dan GFR (fungsi buah pinggang) tinggal 17%. .

Saya berhubungan secara online, hampir setahun setengah dengan doktor hospital herbal pakar buah pinggang di China, iaitu Hospital Shijiazhuang Kidney Disease Hospital, dekat Beijing, sebelum bersetuju untuk mendapat rawatan di sana selama seminggu dalam bulan Mac/April 2016. 

Info yang saya dapat ingin saya kongsikan di sini.

Laporan ujian darah saya menunjukkan fungsi (GFR) buah pinggang dah tinggal 17% (ketika itu). 

Ini bukan bermakna 83% lagi sudah mati sepenuhnya. . Daripada scan/xray di sana,10% saja yg betul2 mati dan sebenarnya, bakinya bertoksin dan perlu dibersihkan/dipulihkan. 

Selama seminggu saya di sana, fungsi buah pinggang (GFR) saya meningkat 5%(17%–>22%).

Darah merah, cholesterol, potassium, uric acid, sodium, gula dan calcium jadi normal. 

Cara rawatannya 100% herba – 2 jenis minuman herba; Osmertheraphy, iaitu menggunakan 2 plat letrik yang diletak herba dan baring dgn kedua bahagian buah pinggang di belakang badan di atasnya; dan rendam kaki dengan herba (footbath).

Creatinine jugak turun tinggal 200, namun kos yang saya terpaksa tanggung adalah USD3000 atau RM12,000. 

Malangnya di akhir rawatan, penterjemah (translator) yang membantu saya, mendapat selsema, dan saya seterusnya dijangkiti demam dan selsema, menyebabkan Createnin naik mendadak ke 248 dan fungsi GFR turun sedikit ke 18%. 

Hati2, pesakit buah pinggang sangat sensitif dengan virus. Elakkan demam selsema kerana ia akan meningkatkan Creatinine dengan cepat.

Namun akibat kos yang sangat tinggi saya balik ke Malaysia dan hanya mampu membawa balik mesin Osmertheraphy serta ubatan herbanya untuk rawatan di rumah. Kos in sahaja USD2000 (rm8000) untuk 2 minggu.

Nak bawak balik minuman herba tu agak berat dan kosnya juga amat tinggi. 

Pulang ke Malaysia, saya dijangkiti flu/demam lagi sekali dan Creatinine naik ke 278 dan GFR turun ke 15%. 

Selain meneruskan Osmertheraphy, saya terpaksa mencari alternatif tambahan yang lain, akhirnya jumpa Triple-T ByDrAzlan untuk menyambung semula rawatan dalaman secara oral. 

Walaupun, asalnya doktor pakar dari hospital di Malaysia, melarang untuk mengambil ubatan herba, hasil pertemuan saya dengan doktor pakar buah pinggang di China, menunjukkan ramuan herba yang terpilih, diiktiraf dan ada kajian saintifik mengenainya, mampu membersihkan toksin2 melekat di buah pinggang dan memperbaharui sel2 baru agar dapat menjalankan fungsinya semula. 

Saya berjumpa sendiri dengan Doktor Azlan selepas mengadakan pertemuan dengan rakan yang memperkenalkan Triple-T ini.


Selepas amalkan Triple-T dan mula minum pada minggu akhir bulan Mei.

Pada 31 Mei, buat ujian darah, lepas seminggu dapat result creatinine turun dari 278 ke 212.

GFR naik dari 15 ke 20. 

Alhamdulillah.

*Syukur sangat kerana dengan ikhtiar saya ni Allah izinkan dengan kos yang mampu milik di Malaysia. .

* Triple Tea By Dr Azlan mengawal sambil merawat dengan lebih awal terutama punca2 masalah kita. .

*Manfaat setanding dengan kepakaran dari luar.* .

Dato’ Habibah Zon,Mantan Ketua Pengarah Jabatan Arkib Negara, Petaling Jaya

 

Ini pula kisah seorang Pak Cik yang menghadapi masalah kencing manis, di mana. beliau telah mendapat response positif setelah menggunakan formula Dr Azlan ini.

 

Selain dari kisah Dato’ Habibah dan Pak Cik di atas, kami paparkan satu lagi kisah pengguna Triple Tea iaitu Puan Jah. 

Wajah Puan Jah dikaburkan atas permintaan beliau

 Puan Jah, yang berumur 57 tahun merupakan seorang pesakit buah pinggang tahap 4.

Selain masalah buah pinggang, beliau juga menghidapi masalah kencing manis dan bacaan kolesterol yang tinggi.

Beliau mula mengambil Triple-T pada 17 Oktober 2017.

Dalam tempoh seminggu pertama penggunaan Triple-T, beliau mengalami healing crisis iaitu beliau berasa keletihan dan tidak bertenaga seolah-olah kekurangan gula dalam badan.

 

Apa itu healing crisis?

Dalam proses awal pengambilan TRIPLE-T ini, tubuh badan manusia akan mengalami tindak balas positif yang dinamakan healing crisis.

Healing crisis ini biasa berlaku apabila menggunakan bahan semulajadi kerana ia akan bertindak membuang kesan-kesan dari pengambilan ubatan sintetik atau makanan yang mengandungi kimia berbahaya.

Antara kemungkinan tindak balas healing crisis yang dialami adalah seperti:

  • Pembuangan najis dan kencingan lebih lawas dari biasa
  • Berdebar
  •  Letih
  •  Sakit tekak
  •  Sakit sendi
  •  Loya dan demam
  •  Pening kepala
  •  Atau sakit di bahagian-bahagian tertentu

Selain Puan Jah, berikut kami paparkan beberapa kesan healing crisis yang dialami oleh pengguna Triple T yang lain .

 


Tempoh healing crisis ini biasanya sekitar 1-2 minggu pertama dan ianya ON OFF, bukannya sepanjang masa.

Tempoh healing crisis ini berbeza mengikut individu. Jika keadaan ini berlaku, pengambilan TRIPLE-T mestilah diteruskan kerana ini merupakan reaksi positif badan ke arah pemulihan.

Jika tindak balas healing crisis terlalu kuat, sila kurangkan dos pengambilan Triple-T. 

Tahap Kesihatan Puan Jah Semakin Baik!

Ok, berbalik pada kisah Puan Jah tadi, pada 31 Oktober 2017, iaitu selepas 2 minggu penggunaan Triple-T, beliau menghubungi wakil jualan kami untuk memaklumkan tahap kesihatan beliau setelah mengamalkan Triple-T.

Alhamdulillah, beliau amat bersyukur kepada Allah, asbab pengambilan Triple-T hampir 20 hari, keadaan tahap kesihatan buah pinggang beliau ada sedikit peningkatan.

Actually, kalau anda lihat dalam perbualan di atas, bukan sahaja tahap buah pinggang, malah bacaan kencing manis beliau juga ada bertambah baik.

Beliau berjanji akan teruskan pengambilan Triple-T .

Dalam pada masa yang sama, beliau secara tak langsung telah mempromosikan Triple Tea kepada adik beliau.

 

Result Bacaan Puan Jah Selepas 2 Bulan

Akhir sekali pada 5 Disember 2017, setelah hampir 2 bulan beliau mengamalkan Triple Tea beliau menghubungi kami lagi memaklumkan keputusan medical checkup beliau dari Manipal Hospital Klang.

Berikut merupakan keputusan bacaan yang beliau perolehi :

  • Fungsi buah pinggang (eGFR) meningkat dari 22% kepada 28%.
  • Tahap buah pinggang semakin baik, iaitu dari tahap 4 ke tahap 3.
  • Bacaan kencing manis juga mendapat penurunan yang baik.
  • Kolestrol menurun dari 14 kepada 5.

Keputusan ini amat mengejutkan semua pihak dan pastinya dalam masa yang sama, mereka berasa amat gembira dengan keputusan ini.

Alhamdulillah, dengan asbab Triple-T, Allah berikan nikmat kesihatan buat beliau.

 

Semua ini adalah pengalaman sebenar pengguna Triple T, namun begitu kesan kepada setiap orang adalah berbeza.

Kita hanya berusaha, selebihnya terpulang kepada Allah.

 

Apa Itu TRIPLE-T by Dr Azlan?

triple tea by dr azlan

TRIPLE-T merupakan satu-satunya teh herba dalam Malaysia yang di formulasikan dari herba-herba tempatan yang mana telah menjalani kajian saintifik selama 7 tahun!  
Pengasas produk ini ialah Dr Azlan, yang merupakan seorang pakar toksikologi.
 
Masalah kerosakan buah pinggang & hati ini berkait rapat penyakit seperti obesiti, kencing manis, gout, darah tinggi sirosis dan hemodialisis.
 
Sebab itu lah kita akan dapati kebanyakan pesakit-pesakit ini jika tidak dirawat segera akan mengalami masalah buah pinggang dan sebaliknya.
 
Oleh itu, Triple T amat sesuai untuk mereka yang mengalami masalah penyakit lifestyle disease seperti kencing manis, darah tinggi, buah pinggang, kolestrol tinggi ,gout dan lain-lain.
 
Triple T juga tinggi antioksidan, oleh itu, sekiranya orang sihat nak amalkan pun memang sesuai, ia bertindak sama seperti supplement kesihatan untuk cegah pelbagai penyakit. 
 
Ianya juga sesuai diamalkan sebagai minuman kesihatan seisi keluarga.
 
Secara asasnya, Triple-T adalah teh herba 3 tindakan (Triple Action Tea) yang :
  • Membantu Mencuci Organ Cellular Detox
  • Membantu Regenerasi Sel-Sel Organ Yang Rosak
  • Membantu Mengekalkan dan Meningkatkan Tahap Kesihatan 
 
 
Triple-T mengandungi gabungan herba terpilih iaitu O.stamineus, F. deltoidea dan C.sinensis
 
Setiap daripada bahan yang digunakan dalam Triple-T mempunyai fungsi dan kebaikkannya tersendiri. 
 
Berikut adalah senarai ringkas fungsi dan kegunaan bahan yang digunakan.
 
 
Herba F. Deltoidea
  • Herba ini digunakan dalam secara tradisional di timur Semenanjung Malaysia dan Borneo, di mana daun, buah-buahan, batang dan akar dipercayai mempunyai sifat-sifat penyembuhan.
  • Ia juga di seringkali digunakan untuk memulihkan serta menambah tenaga seterusnya dapat mengatasi masalah kelesuan badan akibat seharian penat bekerja.
 
 
Herba O. Stamineus
  • Hampir keseluruhan bahagian pokoknya boleh digunakan.
  • Kebaikkan herba ini adalah lantaran kandungan sebatian bioaktifnya yang istimewa seperti cirsimaritin, myoinositol, orthosiphon, pillion, rhamnasin, , kerotin, kerotinoid, minyak pati, flavanoid, glukosid, glikoprotein, saponin dan terpenoid.
  • Pokok ini telah terkenal sejak turun temurun kerana dapat membantu menyingkirkan toksid yang berlebihan.

 

Herba C. Sinensis
  • Herba ini mengandungi sebatian bioaktif yang meningkatkan kesihatan badan.
  • Ia kaya dengan polifenol seperti flavonoid dan catechin, yang berfungsi sebagai antioksidan. 
  • ntioksidan ini mampu mengurangkan pembentukan radikal bebas dalam badan, melindungi sel-sel dan molekul dari kerosakan. Radikal bebas ini diketahui memainkan peranan dalam proses penuaan dan pelbagai penyakit.
  • C.sinensis mengandungi kafein kurang daripada kopi, tetapi cukup untuk menghasilkan kesan.
  • Ia juga mengandungi asid amino L-theanine, yang boleh bekerja secara sinergi dengan kafein untuk meningkatkan fungsi tubuh badan. 
 
Keberkesan Triple-T telah tersebar meluar di dada-dada akhbar, majalah, radio TV, dan juga di kaca television. 
 
Berikut kami paparkan beberapa keratan akhbar hasil kajian Dr Azlan ini.
 
 
triple tea t dr azlan
 
 
 
 
 
 
 
 
triple t dr azlan
 
 
 

Perlukah stop atau kurangkan ubat /dialisis /insulin semasa mengambil Triple-T?

Saranan kami, jangan terus berhenti pengambilan ubat , insulin (pesakit kencing manis), atau dialisis (pesakit buah pinggang) secara mendadak.

Mengenai hal ini anda perlu dapatkan nasihat daripada doktor anda. Anda dinasihatkan berhenti/kurangkan ambil ubat, insulin ataupun dialisis hanya dengan rekomendasi daripada doktor sahaja.

Sila lihat testimoni mereka yang dah berjaya kurangkan ataupun berhenti dengan recommendation dari doktor sendiri.

 

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 
 

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 

Untuk makluman anda, Triple T ni dalam bentuk uncang teh.

Cara pengambilan Triple-T seperti berikut:

  1. Rebus 1 uncang Triple-T ke dalam 500-1000 ml air sehingga panas menggelak & then off api.
  2. Biarkan at least 20-30 minit atau lebih. Tunggu sehingga suam/sejuk baru minum.
  3. Minum tanpa sebarang campuran gula.
  4. Amalkan setiap hari, tak kisah berapa kali sehari.

1 uncang Triple T ini boleh digunakan untuk 1 liter air.

Namun begitu, untuk permulaan, dalam tempoh satu minggu pertama ini, limitkan maksimum pengambilan 500ml sahaja dulu.

Minum sikit2, tengok dulu mcm mana. Untuk permulaan 3 – 5 hari pertama limitkan 200-300ml je dulu sehari. Kalau kencing semua ok teruskan dgn 400-500 sehari, 700, then baru 1 liter.

Bagi pesakit buah pinggang, kalau doktor kata kena limitkan air, ikut isipadu air tersebut. Untuk permulaan ni limitkan maksimum 500ml je dulu
Seeloknya minum sebelum makan

Kalau nak senang malam sebelum tidur tu buat siap2 terus. So pagi keesokannya boleh terus minum. Or buat pagi2, then minum sepanjang hari tersebut.

1 kotak TripleT ni ada 28 uncang. Sehari guna 1 uncang. Jadi, 1 kotak boleh digunakan lebih kurang selama sebulan.

PERHATIAN : Sekiranya anda ambil apa-apa ambil ubat hospital, anda perlu kena jarakkan pengambilan dengan TripleT ni dlm 1-2 jam. Jangan ambil sekaligus nanti TripleT kurang berkesan.

Berapa lama untuk baru nampak kesan?

Tiada tempoh spesifik , cuma berdasarkan pengalaman pengguna Triple-T, kesan positif boleh dilihat dalam tempoh 2 bulan pertama.

Apa yang pasti, analisis Dr Azlan menunjukkan bahawa campuran herba pada Triple-T berupaya untuk membantu regenerasi sel-sel hati yang rosak dan buah pinggang yang cedera.

Penemuan ini mencadangkan supaya campuran herba Triple-T dimasukkan ke dalam amalan minuman harian kerana potensinya dalam regenerasi sel hati dan buah pinggang yang rosak dan seterusnya membantu mereka yang ada masalah kencing manis & darah tinggi.

Dalam proses awal pengambilan TRIPLE-T ini, tubuh badan manusia akan mengalami tindak balas positif yang dinamakan healing crisis.

Healing crisis ini biasa berlaku apabila menggunakan bahan semulajadi kerana ia akan bertindak membuang kesan-kesan dari pengambilan ubatan sintetik atau makanan yang mengandungi kimia berbahaya.

Antara kemungkinan tindak balas healing crisis yang dialami adalah sepeti:

  • Pembuangan najis dan kencingan lebih lawas dari biasa
  • Berdebar
  • Letih
  • Sakit tekak
  • Sakit sendi
  • Loya dan demam
  • Pening kepala
  • Atau sakit di bahagian-bahagian tertentu
Berikut merupakan beberapa pengalaman healing crisis yang biasa terjadi semasa di awal pengambilan Triple-T.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 
 

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

Tempoh healing crisis ini biasanya sekitar 1-2 minggu pertama dan ianya ON OFF, bukannya sepanjang masa.

Tempoh healing crisis ini berbeza mengikut individu.

Jika keadaan ini berlaku, pengambilan TRIPLE-T mestilah diteruskan kerana ini merupakan reaksi positif badan ke arah pemulihan.

Jika terlalu kuat kurangkan dos pengambilan Triple-T

 
 
Berapa anda sanggup labur untuk kesihatan anda?
RM1k? rm10k? rm100k?
Sebenarnya nilai kesihatan anda tak ternilai.
Jika sakit, maka lumpuhnya kudrat kita untuk menyara keluarga dan terputus segala mata pencarian.
Bila diserang penyakit. bukan hanya kita sahaja yang susah, malah kita juga secara tak langsung telah menyusahkan anak-anak dan pasangan kita.
Nak ke anda menjadi beban kepada orang lain?
Adakah anda suka melihat orang lain bersedih dan bersusah payah kerana kedegilan anda untuk mencuba formula yang terbukti berkesan ini?
 
Berikut merupakan pelaburan untuk kesihatan  & kebahagian anda serta keluarga anda.
 
harga triple tea by dr azlan
 
Seperti yang tertera pada gambar di atas, harga pasaran bagi satu kotak TRIPLE-T ini adalah RM180 + RM10 Kos penghantaran = RM190. 
Ya, pelaburan anda untuk kesihatan anda dan kesejahteraan keluarga anda hanya RM190 sekotak.
Bagi kami, ianya sudah cukup murah. 
Apalah sangat RM190 ni kalau nak dibandingkan dengan kesakitan & kesusahan yang anda alami sekarang ni. 
 

Masih rasa mahal?

OK kami nak bagitau anda ni, jika anda seorang pesakit kencing manis  atau ada masalah tekanan darah tinggi, anda sebenarnya berpotensi besar untuk mendapat sakit jantung, strok,  dan kegagalan buah pinggang!

Jika anda merupakan seorang pesakit darah tinggi, anda pula berpotensi besar untuk mengalami masalah strok, sakit jantung, kencing manis, kegagalan buah pinggang da kematian!
 
Pendek kata, penyakit ini semua boleh dikatakan PERAGUT NYAWA dan KEBAHAGIAN ANDA!
 
Tak Percaya? 

Lihatlah FAKTA berikut!

Semua di bawah ini bakal anda hadapi jika masih ambil mudah penyakit anda tu dan suka mengambil sikap tunggu dulu.

Fuh, ngeri betul kan? 

Seperti yang anda lihat, salah satu komplikasi tekanan darah tinggi & kencing manis adalah kegagalan buah pinggang. 

Anda nak tau berapa kos rawatan dialisis ? Mari kami tunjukkan. 

Tu diaaa,RM2000 sebulan!  .

Inilah harga yang perlu anda bayar kalau tak ambil tindakan segera hari ini.

Kalau nak bandingkan dengan Triple-T ni just RM200 apa lah sangat kan?

 

Bolehkah saya makan macam biasa sekiranya menggunakan Triple T? atau perlukah saya jaga makan sekiranya menggunakan Triple T?

Ok macam ni Tuan Puan semua, untuk rawat masalah kesihatan ni, kita kena rawat secara menyeluruh.

Kena ambil kira semua faktor, bukan hanya sekadar makan ubat or supplement.

Yang paling utama ialah pemakanan.

Kena jaga betul-betul pemakanan kita, kena detailkan lagi  perkara ini, apa yang boleh dimakan, apa yang tidak boleh dimakan, bagiamana portion makanan yang sepatutnya dan sebagainya.

Triple-T bukannya produk ajaib yang terus boleh sembuhkan semua penyakit tanpa anda perlu jaga pemakanan.

Triple-T hanya berfungsi sebagai booster yang membantu proses pemulihan, di mana Triple T akan regenerasikan semula sel-sel organ yang rosak.

70-80% proses pemulihan bergantung pada healthy diet dan lifestyle pesakit itu sendiri.

Perkara utama kena pantang adalah :

  •  GULA
  • TEPUNG

Gula ni mmg boleh kata racun kepada badan kita, hanya banyak bawa mudarat berbanding manfaat.

Makanan-makanan yang berasaskan tepung, especially tepung gandum kena stop makan.

Roti termasuk sekali makanan yang kena pantang. 

Tepung yang ada di pasaran sekarang ni. kebanyakannya sudah dibleach, manakala tepung gandum pula mengandungi sejenis protein yang dinamakan gluten.

Gluten ni jadi masalah sebab usus kita tak boleh nak cerna, lama kelamaan ianya akan menjadikan dinding usus kita semakin nipis dan bocor.

Situasi ini dinamakan leaky gut syndrome, atau masalah ketelapan usus

Air manis, roti, susu tepung, processed food, junk food, semua minuman manis termasuklah milo , teh tarik, minuman 3 in 1, dan makanan2 dalam tin ni semua kena stop consume.

Makanan2 ni semua tinggi gula, preservative, MSG(ajinomoto), pewarna dan lain-lain bahan yang merosakkan kesihatan badan.

Ini semua adalah antara faktor utama yang menyumbang kepada masalah kesihatan.

Makanan-makanan  ini antara yang membebankan fungsi hati & buah pinggang kita, serta organ dalaman yang lain.

Actually benda-benda ini semua kita tak perlu tunggu sakit baru nak jaga.

Masa sihat lagi sepatutnya kena jaga,bukannya tunggu dah sakit baru nak pantang.

Gula ni juga adalah makanan kepada bakteria & sel-sel jahat.

Selain merosakkan kesihatan, ianya juga merendahkan sistem imum badan kita.

Bagi pesakit kencing manis & buah pinggang , mereka kena kurangkan juga makan protein haiwan seperti ayam, ikan, daging & seafood.

Ini kerana, selain pengeluaran insulin, pankreas digunakan untuk cerna uraikan protein.

Oleh bila kita makan banyak protein, ia akan membebankan pankreas & buah pinggang kita dan melambatkan proses pemulihan.

Kalau boleh limitkan pengambilan 2 kali seminggu sahaja.

Susu, teh tanpa gula, or air buah sekalipun buat sementara ni cuba stop consume dulu. Nak minum, just minum air kosong je.

Cuba sedaya upaya cari makanan2 organik & glycemic index (GI) rendah.

Contoh macam garam, cari garam organik yg warna sedikit keperangan tu.

Beras guna beras basmati or beras perang sebab GI nya lebih rendah berbanding beras biasa.

So far Alhamdulillah, dengan diet pemakanan yang betul dan penggunaan Triple T secara konsisten ramai yang memberikan positif feedback.

 

Ragu-ragu dengan tahap keselataman Triple T?

Untuk makluman anda, Triple-T telah berada di pasaran sejak tahun 2014 lagi.

Pada tahun 2015 Triple-T telah lulus saringan pertama oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk berada di bawah kategori produk semulajadi dalam kategori tradisional.  

Fasa awal pengkelasan produk Triple T

Dua tahun kemudian pula, yakni pada tahun awal tahun 2017, Triple-T telah lulus ujian terakhir untuk mendapat nombor pendaftaran daripada KKM.

Selain mempunyai nombor pendaftaran KKM, Triple-T juga telah berdaftar dengan NPRA (National Pharmaceutical Regulatory Agency) dan mempunyai pelekat hologram khas dari KKM.   

Anda juga boleh mengesahkannya di website NPRA  berikut. Gunakan carian keyword “Triple-T”.  http://npra.moh.gov.my/

 

No. pendaftaran KKM Produk Triple-T di website NPRA

No. pendaftaran KKM Produk Triple-T di website NPRA

 

nombor KKM triple t

Pelekat hologram dari KKM

 

Sepanjang tempoh 3 tahun ini, produk Triple Tea telah diberikan pemantauan yang begitu ketat di bawah di bawah seliaan KKM.   

Nampak tak, bukan senang KKM nak luluskan produk kesihatan di bawah kategori herba ni, setelah 3 tahun barulah KKM  berpuas hati dan memberikan kelulusan nombor pendaftaran MAL, pelekat hologram dan pendaftaran di website NPRA.  

Jadi ini bermakna : 
  • Triple-T SELAMAT untuk diminum semua peringkat umur.
  • Triple-T telah MEMENUHI & LULUS SEMUA UJIAN yang ditetapkan oleh pihak KKM.
  • Triple-T BERDAFTAR dengan KKM dengan no pendaftaran MAL1612004TC.

 

So macam mana, still was-was nak cuba? 
Masih kata yang formula ni tak berkesan & tak berbaloi?
 

Terpulang pada anda,

kalau anda rasa KESIHATAN ANDA tidak penting, TOLONG JANGAN BELI! 

Kepada yang pentingkan kesihatan & ingin menikmati rasa sihat seperti orang lain klik di sini segera

 

Ops,  Tunggu Sekejap.

Memandangkan anda mempercayai formula Dr Azlan ni, kami ada tawaran hebat kalau anda buat tempahan hari ini. 

Jika anda bertindak untuk buat tempahan sekarang, tawaran ini khas buat anda!

Tawaran terhad ini akan tamat bila-bila masa sahaja.

harga triple tea by dr azlan

  • 4 kotak Tahan sehingga 4 bulan penggunaan (112 hari)
  • RM360 / 112 hari = Anda hanya berbelanja RM3.20/hari sahaja untuk minuman kesihatan.
  • Tidakkah Harga Itu Terlalu Murah dan Tak Masuk Akal ?
  • PERCUMA Kos Penghantaran Bernilai RM10
  • Harga asal kesemua di atas adalah (RM180 x 4 kotak) + (RM10 Pos) = RM730!
  • Tapi anda bayar RM360 sahaja!  Diskaun hampir 50%!!!
  • Total penjimatan semuanya adalah RM370

 

Jika anda tak berminat dengan tawaran di atas , boleh pilih pakej lain di bawah 

Pakej A
4 Kotak
RM360 (RM90/kotak)
FREE KOS POS
Jimat RM390
Penggunaan
4 Bulan

.

Pakej B
2 Kotak
RM200 (RM100/kotak)
FREE KOS POS
Jimat RM120
Penggunaan
2 Bulan

.

Pakej C
1 Kotak
RM140 
FREE KOS POS RM10
Tiada penjimatan
Penggunaan
1 Bulan

 

Tunggu Apa Lagi??

Dapatkan TRIPLE-T Sekarang Juga!

 beli triple tea

Top