Kepada Yang Ada Masalah RESDUNG, Kami Ada Berita Baik!!!
Sakit Resdung Mula Hilang Tanpa Perlu Guna Ubat Hospital

Inshaa Allah Bila Bangun Pagi Dah Tak Bersin Lagi

 

Jika anda mahupun ahli keluarga anda ada masalah resdung yang kuat, kami sarankan anda teruskan membaca…

ini mungkin akan beri jalan keluar kepada masalah anda.

Memperkenalkan…

 

Siapakah Dr Azlan ini?

Untuk makluman anda, Dr Azlan merupakan seorang pakar dalam kajian toksikologi herba dan pemakanan & keselamatan makanan dari Universiti Awam Malaysia.

Beliau pernah memenangi pelbagai anugerah daripada penyelidikan dan pembangunan produk berasaskan herba di antaranya adalah Ekspo Teknologi Malaysia, MTE 2011 (pemenang pingat emas), IIRIE 2011 (anugerah khas & pemenang pingat Perak), Teknologi Reka Cipta dan Inovasi Expo, ITEX 2011 (anugerah khas, pemenang pingat emas & pemenang pingat Perak).

Berikut kami kemukakan beberapa sijil dan anugerah yang beliau perolehi.

Menurut Dr Azlan, perubahan gaya hidup memberi impak besar kepada kemerosotan tahap kesihatan manusia.

Penyelidik Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) Kuantan, Dr Norazlanshah Hazali antara penggerak kepada usaha memartabatkan industri herba.

Bermula dari 2005, Dr Norazlanshah atau lebih mesra dengan Dr Azlan yang juga pakar dalam bidang toksikologi, keselamatan dan terapi makanan memperolehi lebih 20 geran penyelidikan bernilai lebih RM1 juta iaitu daripada Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani (MOA), Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI), Lembaga Promosi Kesihatan Malaysia (MySihat) dan Kementerian Pengajian Tinggi.


Untuk makluman anda, resdung diklasifikasikan sebagai alahan dan keradangan di dalam mukosa hidung (selaput dalam hidung).

Ia biasa dikaitkan dengan alahan keluarga iaitu atopy : Resdung, asma, ekzema, alergi konjunktivitis (gatal-gatal mata)

Di dalam perubatan moden, resdung dikenali sebagai Allergic Rhinitis.

Resdung atau alergi rhinitis ini juga bermusim. Ia mungkin jadi lebih teruk pada musim bila debunga-debunga berterbangan.

Pengidap resdung biasanya akan sensitif pada:

  • Habuk
  • Bau kuat
  • Minyak wangi sintetik (pthalates)
  • Bahan kimia iritasi (contoh bau kloroks, bau cat)
  • Panas sangat, sejuk sangat atau perubahan cuaca mendadak.
  • Asap rokok

Oleh itu, bagi merawat masalah resdung ini, anda perlukan satu formula yang boleh merangsang pertumbuhan semula sel-sel dalam badan untuk kembali sihat, luaran dan dalaman agar masalah yang sama tidak akan berulang kembali.

Bagi mengatasi masalah-masalah ini, Dr Azlan dan beberapa penyelidik lain telah menjalankan kajian selama bertahun-tahun bagi mencari formula terbaik merawat masalah kesihatan ini.

Kos penyelidikan team Dr Azlan ini telah menelan belanja beratus ribu ringgit!

Tak percaya kos penyelidikan Triple T mencecah ratusan ribu ringgit?

Ok di sini kami sertakan beberapa geran yang Dr Azlan perolehi untuk menjalankan kajian.

Nak buat satu-satu kajian ni bukannya mengambil sehari dua.

Ianya mengambil masa yang lama dan menelan belanja kos yang tinggi

See?

Anda nampak kan bukan senang dan mudah nak dapatkan formula ni.

Ratusan ribu ringgit dan bertahun-tahun kajian dibuat barulah dapat formula ini.

Alhamdulillah, setelah menghadapi pelbagai onak dan duri, Dr Azlan dan team beliau berjaya menghasilkan formula yang berkesan untuk membantu mereka yang ada masalah resdung

Apa itu Set Rawatan Resdung by Dr Azlan?

Set rawatan resdung by Dr Azlan ini terdiri daripada 2 produk utama, iaitu Teh Herba Triple T dan juga Face Soap Solution.


Kombinasi Teh Herba Triple T dan Face Solution Soap by Dr Azlan ini merupakan satu-satunya set rawatan resdung berasaskan herba di dalam Malaysia yang telah menjalani kajian saintifik.

Keberkesanannya telah terbukti secara saintifik, bukan hanya sekadar testimoni.

Untuk mendapatkan pemulihan secara total, anda perlukan kedua-duanya kerana kedua-duanya saling melengkapi. Teh Herba Triple T untuk rawatan dalaman, manakalan sabun Face Soap Solution untuk rawatan luaran.

Secara asasnya, set rawatan resdung Dr Azlan bertindak dengan cara :

  • Mengembalikan Kesihatan Dalaman Badan
  • Mengatasi Masalah Kelesuan dan Keletihan
  • Menguatkan Badan Bagi Melawan Jangkitan Kuman 

Berikut kami terangkan kelebihan dan fungsi kedua-dua produk Dr Azlan ini.

Teh Herba Triple-T

 

Triple-T merupakan gabungan herba terpilih iaitu O.stamineus, F. deltoidea dan C.sinensis.
Triple-T telah melalui kajian saintifik R&D oleh pakar toksikologi dan terapi makanan Dato’ Prof. Dr. Norazlanshah lebih 7 tahun.

Ia diuji secara saintifik dan tidak toksik kepada badan.

Triple-T juga kaya antioksidan & 100% herba semulajadi.

Triple-T sangat-sangat disarankan untuk mereka yang mempunyai masalah sering letih dan tidak bertenaga.

Triple-T juga sesuai diamalkan sebagai minuman kesihatan harian.

Bagaimana Triple T berfungsi ?

Analisis pada kajian saintifik yang telah dijalankan, menunjukkan bahawa campuran herba pada Triple-T berupaya untuk menjana semula sel-sel yang cedera.

Penemuan ini mencadangkan supaya campuran herba Triple-T dimasukkan ke dalam amalan minuman harian kerana potensinya dalam regenerasi sel baru yang lebih sihat.

 

Siapa yang boleh minum Triple-T ?

Produk ini juga disyorkan sebagai minuman harian untuk mereka yang ingin mengekalkan kesihatan badan secara umum, dan resdung khasnya.

 

Bagaimana cara Triple-T diproses?

Triple-T byDRAZLAN adalah gabungan herba yang istimewa. Triple-T byDRAZLAN diproses dengan teliti dari peringkat penanaman herba.

Setiap peringkat pemprosesan dipantau rapi supaya dapat mengekalkan khasiat-khasiat yang terkandung didalam gabungan herba formulasi Dato’ Prof. Dr. Norazlanshah

Kajian ketoksikan yang dijalankan oleh Dato’ Prof. Dr. Norazlanshah dan pasukannya menunjukkan bahawa sampel ini adalah tinggi dalam antioksidan, selamat dan tidak beracun untuk dimakan.

 

Cara pengambilan Triple-T seperti berikut :

  1. Rebus 1 uncang Triple-T ke dalam 500-1000 ml air sehingga panas menggelak & then off api.
  2. Biarkan at least 20-30 minit atau lebih. Tunggu sehingga suam/sejuk baru minum.
  3. Minum tanpa sebarang campuran gula.
  4. Amalkan setiap hari, tak kisah berapa kali sehari.

1 uncang Triple T ini boleh digunakan untuk 1 liter air. Namun begitu, untuk permulaan, dalam tempoh satu minggu pertama ini, limitkan maksimum pengambilan 500ml sahaja dulu.

Minum sikit2, tengok dulu mcm mana. Untuk permulaan 3 – 5 hari pertama limitkan 200-300ml je dulu sehari. Kalau kencing semua ok teruskan dgn 400-500 sehari, 700, then baru 1 liter.

Kalau nak senang malam sebelum tidur tu buat siap2 terus.

So pagi keesokannya boleh terus minum. Or buat pagi2, then minum sepanjang hari tersebut.

1 kotak TripleT ni ada 28 uncang. Sehari guna 1 uncang. Jadi, 1 kotak boleh digunakan lebih kurang selama sebulan.

 

Sabun Face Solution Soap

 

FACE SOLUTION SOAP (FSS) merupakan sejenis sabun yang mampu mengatasi dan menghilangkan masalah muka terutamanya JERAWAT & Kulit Berminyak akibat dari resdung.

Sabun Face Solution Soap (FSS) ini dirumus khas daripada herba yang berkualiti tinggi yang bertindak mencuci dengan lembut, menyegarkan dan mengurangkan kerengsaan terutamanya kepada kulit jenis berminyak dan berjerawat.

Ia juga membantu dalam merawat kulit jerawat secara semulajadi.

Pati minyak serai asli ditambah untuk kesan yang menyegarkan pada muka.

Sabun ini sesuai kepada semua peringkat umur samada lelaki ataupun perempuan yang mengalami masalah kulit berminyak dan masalah jerawat.

Cara Penggunaan

Bilaskan muka dan sabun dengan sedikit air.
Gosok keseluruhan bahagian muka dengan gosokan yang menghala ke atas.
Basuhkan muka menggunakan air bersih.
Gunakan sabun sekurang-kurangnya 2 kali sehari (pagi dan malam)
Sebuku sabun ini boleh tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan

 

Beberapa testimoni pesakit resdung.

 

Ragu-ragu dengan tahap keselataman produk Dr Azlan?

Untuk makluman anda, Triple-T telah berada di pasaran sejak tahun 2014 lagi.

Pada tahun 2015 Triple-T telah lulus saringan pertama oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk berada di bawah kategori produk semulajadi dalam kategori tradisional.


Fasa awal pengkelasan produk Triple T

Dua tahun kemudian pula, yakni pada tahun awal tahun 2017, Triple-T telah lulus ujian terakhir untuk mendapat nombor pendaftaran daripada KKM

Nombor Pendaftaran KKM

Selain mempunyai nombor pendaftaran KKM, Triple-T juga telah berdaftar dengan NPRA (National Pharmaceutical Regulatory Agency) dan mempunyai pelekat hologram khas dari KKM. .

Anda juga boleh mengesahkannya di website NPRA berikut. Gunakan carian keyword “Triple-T”. http://npra.moh.gov.my/

No. pendaftaran KKM Produk Triple-T di website NPRA

Pelekat hologram dari KKM

 

Begitu juga dengan produk sabun Face Solution Soap, ianya juga telah mendapat nombor pendaftaran KKM dan disahkan selamat.

Nombor Pendaftaran KKM Bagi Produk Face Solution Soap

 

Ini bermakna sepanjang tempoh 3 tahun ini, produk Dr Azlan telah diberikan pemantauan yang begitu ketat di bawah di bawah seliaan KKM.

Nampak tak, bukan senang KKM nak luluskan produk kesihatan di bawah kategori herba ni, setelah 3 tahun barulah KKM berpuas hati dan memberikan kelulusan nombor pendaftaran MAL, pelekat hologram dan pendaftaran di website NPRA.

Jadi ini bermakna :

  • Produk Dr Azlan SELAMAT untuk diminum semua peringkat umur.
  • Produk Dr Azlan telah MEMENUHI & LULUS SEMUA ujian yang ditetapkan oleh pihak KKM.
  • Produk Dr Azlan BERDAFTAR dengan KKM dengan no MAL1612004TC & NOT170601205K

Berapa anda sanggup labur untuk kesihatan anda?

RM1k? rm10k? rm100k?

Sebenarnya nilai kesihatan anda tak ternilai.

Jika sakit, maka lumpuhnya kudrat kita untuk menyara keluarga dan terputus segala mata pencarian.

Bila diserang penyakit. bukan hanya kita sahaja yang susah, malah kita juga secara tak langsung telah menyusahkan anak-anak dan pasangan kita.

Nak ke anda menjadi beban kepada orang lain?

Adakah anda suka melihat orang lain bersedih dan bersusah payah kerana kedegilan anda untuk mencuba formula yang terbukti berkesan ini?

Berikut merupakan pelaburan untuk kesihatan & kebahagian anda serta keluarga anda.

 

Seperti yang tertera pada gambar di atas, harga pasaran bagi satu set ubat resdung Dr Azlan ini adalah RM180 (Triple T)+RM90 (Face Soap Solution) + RM10 Kos penghantaran = RM280.

Ya, pelaburan anda untuk kesihatan anda dan kesejahteraan keluarga anda hanya RM280 sahaja. Bagi kami, ianya sudah cukup murah.

Apalah sangat RM280 ni kalau nak dibandingkan dengan kesakitan & kesusahan yang anda alami sekarang ni.

 

Masih rasa mahal?

OK kami nak bagitau anda ni, jika anda seorang pesakit resdung kronik , anda berpotensi untuk mendapat risiko jangkitan otak dan kanser hidung

Pendek kata, penyakit ini semua boleh dikatakan PERAGUT NYAWA dan KEBAHAGIAN ANDA!

Tak Percaya?

Lihatlah FAKTA berikut!

Semua di bawah ini bakal anda hadapi jika masih ambil mudah penyakit anda tu dan suka mengambil sikap tunggu dulu.

 


Keberkesan produk Dr Azlan telah tersebar meluas di dada-dada akhbar, majalah, radio TV, dan juga di kaca television.

Berikut kami paparkan beberapa keratan akhbar hasil kajian Dr Azlan ini.

 

 


So macam mana, still was-was nak cuba? Masih kata yang formula ni tak berkesan & tak berbaloi?

Terpulang pada anda, kalau anda rasa KESIHATAN ANDA tidak penting, TOLONG JANGAN BELI!

Kepada yang pentingkan kesihatan & ingin menikmati rasa sihat seperti orang lain klik di bawah segera


Ops, Tunggu Sekejap.


Memandangkan anda mempercayai formula Dr Azlan ni, kami ada tawaran hebat kalau anda buat tempahan hari ini.

Jika anda bertindak untuk buat tempahan sekarang, tawaran ini khas buat anda!

 

  • 1 set tahan lebih kurang sebulan penggunaan (28-30 hari)
  • RM180 / 30 hari = Anda hanya berbelanja RM6/hari sahaja untuk minuman kesihatan
  • Tidakkah Harga Itu Terlalu Murah dan Tak Masuk Akal ?
  • PERCUMA Kos Penghantaran Bernilai RM10
  • Harga asal kesemua di atas adalah (RM180 x 1 kotak Triple T) + (RM90 X 1 Sabun) + RM10 Pos = RM280!
    Tapi anda bayar RM180 sahaja!

Anda jimat sebanyak RM100!!

Jika anda tak berminat dengan tawaran di atas , boleh pilih pakej lain di bawah

 

SET A (Set Promosi)
1 x Triple T
FREE 1 X FSS
Harga Asal R380
Harga Promosi RM180
Jimat RM100
Penggunaan 1 bulan

 

SET B (SET JIMAT)
1 x Triple T
1 x Sabun
FREE 1 Triple T
Harga Asal RM480
Harga Promsi RM250
Jimat RM200
Penggunaan 2 bulan

 

SET C (SUPER JIMAT)
2 x Triple T
2  x Sabun
FREE 2 Triple T 
Harga Asal RM900 
Harga Promsi RM430 
Jimat RM470
Penggunaan 4 bulan 

 

Top